Több milliárd adófizetői forintba fog kerülni, és senki nem bukik bele!

Megosztás

Abszurdisztánban minden megtörténhet, még az is, hogy az is megépül több milliárd forint adófizetői forintból, amire nincs is semmi szükség. És senki sem fog belebukni! De majd jól át lehet adni a fideszes politikusoknak és lehet majd szép mondatokat fogalmazni, hogy magyarság, meg nemzettudat és ha nem lenne Magyarország, isten bizony lyuk lenne a helyén a Földön.

Épül, épülget a nevezetes Sámándob, aminek szolnoki művészember volt a megálmodója, aki ma nem lehet próféta saját hazájában, vagyis Szolnokon.

De ez egy másik, nagyon hosszú fejezet, az alkotó napokig tudna róla beszélni.

Szóval épül Karcagon ez a dob, ami a milánói világkiállítás szenzációja volt, majd hazakerült, és odacsapták Karcagnak, ennek a dacos kun városnak, hogy építsétek meg, adnak hozzá pár milliárdot.

Most a telex.hu arról írt a K-monitor cikke alapján, hogy sajna nem dobol a sámándob, megette a rozsda.

Mint írták, a sámándob-sztyeppemúzeumra (vagy valamire) szánt összeg (4 milliárd 435 millió) egyelőre nem növekedett, de ahogy a mondás tartja: nyugtával dicsérd a napot. Egyes becslések szerint a projekt összköltsége siman 10 milliárd forint fölé is mehet, és aztán neki lehet állni befűteni a sámándob-sztyeppemúzeumot (vagy valamit).

Fotó: Stefano Porta / MTI

Kapcsolódó cikkek